Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2019 07:12 - животопис на двама тирани 4
Автор: bojo12345 Категория: Други   
Прочетен: 574 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

В  замъка Алтан се помещава научен институт с млад учен - Вернер фон Браун. Окултни науки, магическа психология, информация за тайни общества, трудове за Шамбала, нареченото „Оръжие на възмездиeто“ (Фау) – балистични ракети с далечен обсег на действие и „Аполон“ – космическата програма на нацистка Германия. Според контактьорките на Хитлер там се конструира летящ диск, който е задвижван от имплозия. Дни преди капитулацията на страната, от космодрума на остров Бронхолм е изстрелян първият пилотиран космически кораб, за съжаление той не се завръща на земята.

Езотериката привлича Хитлер  и той осъществява много експедиции на различни места по света. В земите на катарите във Франция се търси свещения Граал. В свещените земи на Балканите - Тракия, Македония и Сърбия, също има експедиции. Хитлер лично посещава Ванга, която го предупреждава, че ще загуби войната, той търси начин да влезе и в тунелите под Пловдивските тепета. Известен от своите тъмни ръководители за Учителя Дънов, той се опитва да го убие - неуспешно, за радост на всички българи.

На Атлантида германците откриват древен град от времето на Атлантида и създават град, използвайки вътрешното Слънце на Земята – Слънцето на мрежата Агарта ( Това Духовно Слънце осигурява светлина и топлина). Голяма част от наследството на института „Аненербе“ е пренесено там и изследванията продължават. Този обект - Нова Швабия-  е открит и американците продължават след войната търсенето, но биват нападнати от летящи чинии със знаците на Райха. Кусто прави неуспешен опит и се отказва, а руснаците по-късно разчитат само името на мъртвия град. 

Но  продължава и състезанието между двамата лидери:  След подписването на Пакта, Германия концентрира своята основна мощ на запад. С това поема огромен риск, оставяйки гърба си непокрит. През това време Сталин струпва своята армия , но не само на германската граница, а и… на румънската. Елиминирането на румънските доставки на нефт ще направи Хитлер изцяло зависим от своя съветски „партньор". Така през м.юни 1940 г., когато германската армия воюва във Франция, Сталин се възползва и откъсва част от Румъния – Бесарабия. Малко след това прави следващ ход – вкарва съветски кораби в делтата на река Дунав. С този акт настъпва прелом! Нервите на Хитлер не издържат. Фюрерът знае, че ако няма нефта на Румъния, Сталин ще диктува играта.    Вермахтът трябва да нанесе изненадващ светкавичен удар в лицето на двуличния приятел.  Край на играта на
нерви. Решението на Хитлер за плана „Барбароса“, преди да изчака победата на запад, не е неговата фаталната грешка, а само опит да поправи допуснатата – но вече е късно.  



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3629469
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031