Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2019 21:51 - БАНЕВИ-истината
Автор: ashli78 Категория: История   
Прочетен: 2495 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 24.01.2019 19:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От много време се вдига шум около Николай Банев и неговия произход и семейство. Аз искам да осветя някои истини,които се губят в мрака на медийната пропаганда и хищен,ненаситен  глад на масите да се засищат с нечия житейска история обикновено изкривена до неузнаваемост! Малко по малко ще добавям факти за времето,когато Николай още не е бил роден;факти известни на все още живи потомци на клана Баневи,които нямат нищо общо с алчния и твърде погрешен облик,който Николай и неговата последна съпруга създадоха с тяхната прекомерна показност.
Аз съм един от българите които от години са в чужбина и горко съжалявам,че се опитвам да говоря за България с добро пред хора които даже не са и чували за такава държава или още си мислят,че е част от Отоманската империя!!! ! Това което виждам е отвратително и не искам да стъпвам в България повече,защото злобата и завистта са отличителна черта на българина! Този народ УВИ ще изчезне,защото друго освен дребнава злоба не му е останало!
 Реших да създам този постинг, подбуденa от настоящата статия за смъртта на Йордан Банев в Dir.bg.
Първото което ще добавя тук днес е и моят коментар-реакция  към безумните и празни приказки които се изписват обикновено към подобни провокативни статии в частност  тази...просто защото се уморих от нападки и злоба толкова характерни за българина!

"Всички вие тук които пишете злонамерено сте жалка пасмина начело с лешоядът който е написал лишената от всякакъв респект тъпа статия! Чета коментарите ви и не виждам нещо да се е променило от времето на средновековието,когато жадната за зрелища тълпа се сбира да гледа кървища и хвърчащи отсечени глави! Оставяте се най-големите престъпници които управляват държавата да ви промиват мозъчетата и да отклоняват вниманието с дребни риби като Николай Банев!
И ще попитам:НЯМАТЕ ЛИ МАЛКО СРАМ ДА ГОВОРИТЕ безумици за човек,който току що си е отишъл?????!!!!!!! Какво знаете вие и откъде идва информацията на която така СЛЯПО вярвате като ОВЦЕ?    Оставете Йордан Банев да почива в мир и покажете малко респект!Всички вие които висите пред компютри и телевизори и нищо съществено не сте направили в живота си,което да се запомни с добро! 
Семейството на Йордан Банев и неговите братя и сестри са били борци против фашизма и благодарение на такива като тях е постигната промяна нужна за времето в което са живели. ВЯРВАЛИ СА,че с това което правят ще допринесат за едно по-светло бъдеще на Българския народ!!!!!!!! Ходели са боси с окъсани дрехи,гладували са ,за да подкрепят Идеология в който са вярвали- СВОБОДА
TA !!! Като дребни плъхове сте заподскачали и не можете да се погледнете колко противна и гнусна е вашата злост подбудена от скапани медии и тяхната пропаганда! Колко партизани БАНЕВИ са укривали и евреи(като Хаим Оливер който е известен български  режисьор,писател сценарист и прочее и филмът ВЪЛЧИЦАТА е негов) са спасили и докато вашите баби и дядовци са си гледали кефа,това семейство е треперело от ужас ,че ще бъде запалена къщата им и ще изгорят живи,защото са давали всичко ,за да спасят човешки животи! ПРЕСТАНЕТЕ ДА БЪРКАТЕ АНТИФАШИСТИ с ПСЕВДОКОМУНЯГИ! И който ви казва ,че е нямало ФАШИЗЪМ или ТУРСКО РОБСТВО е онзи който трябва да отиде на кръста!!!!! Какво синът е направил или неговата алчна съпруга НЯМА НИЩО ОБЩО С ИСТИНСКАТА ФАМИЛИЯ Б А Н Е В И!!!!" 
P.S. Не ми е нужно одобрението на никого така че си спестете усилията да реагирате негативно на ИСТИНАТА!
...следва още




Гласувай:
2



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ashli78
Категория: Други
Прочетен: 36592
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031