Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2009 08:34 - Нямам какво да кажа
Автор: templar Категория: Политика   
Прочетен: 2946 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.06.2009 10:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Политическата ситуация е толкова ясна, че ми се струва излишно, даже обидно да я коментирам.
Политическият живот на България се Ръководи от Ахмед Доган.  Не от Гоце или Сергей, нито от Н.В.

Доган е зловещо и злокобно зло за България, за българската политика, за българската икономика, за правдата в България, за бъдещето. Причината за това не е злия нрав на Медко, нито  психически травми от възродителния процес. Причината е, че Доган следва стриктно дневен ред, който е вреден за България. Той това работи. Казвам го буквално, а не като някаква абстракция. Ако вие днес сте станали рано, обръснали сте се и сте си проправили път през задръстванията за да отидете на жалките си работни местенца, а в момента симулирате дейност за да четете глупостите ми, правите го не заради прогресивното човечество, а заради паричките, които ще получите в края на месеца - парички, които значат памперси за децата, почивка на море, нова дъска за гладене за жената, салам "Амбарица" за мезе, когато дойде баджанака. Т.е. всеки ден ходите някъде да работите, за да си вадите хляба. Е, точно по същия начин Ахмед Демир Доган си вади хляба в една "фирма", чийто бизнес план включва смачкване на българите, на европейското начало. Все от нещо трябва да се живее. Доган живее от това. А вашите приятели от училище, авери от казармата и по-тъпички роднини от провинцията овчедушно му го позволяват, щото са хипермегагига балъци.

Голяма част от участниците в политическото "риалити" са мюрета на Доган и БСП - създадени от различни кръгове и по различни причини, но с една цел - измама и излъгване на лековерни, наивни и откровено глупави хора.

Атака, Лидер-Ковачки-Кошлуков , РЗС-Яне са партии - менте. Говорят едно, а вътре е друго. Мислете за тях като за тези фалшиви пачки "кукли", които магураджиите някога пробутваха на по-тъпите си клиенти - отгоре банкнота, отдолу банкнота, а по средата - изрезки от вестници. Това са Атака, РЗС и Лидер.

ГЕРБ е доволно уклончива по темата. Те казват, че няма да управляват с ДПС, но не воюват срещу ролята на ДПС в българската политика. Борисов периодично обяснява колко уважава Доган и колко "голема работа" е въпросния. Да батка , а да знаеш Мобуту-Сесе-Секо колко на много високо ниво пич е... той направо ги кльопа неговите тъпанари...

Н.В. си играе своя височайша игра, която няма отношение към нашето бъдеще, а към това на децата и внуците му - да са му живи и здрави, едно нещо заради което искрено му се възхищавам и има пълната ми симпатия.

БСП традиционно няма никакви задръжки да работи срещу България и българите за да постига целите си. Тя идеологически е не-национална и над-национална, т.е. понятия като родина, знаме, нация - за левите са празни приказки, дребнобуржоазен предразсъдък. Така е било някога. Така е и днес в "модерната"  левица и крайни либерали.
За БСП няма нищо по-добро от Ахмед Доган - партньор с предвидим и бетонно сигурен процент. Когато ти се развали колата в чужд град, просто отиваш до най-близката такси-стоянка и наемаш един таксиджия, който да те изтегли до най-близкия сервиз, срещу което му плащаш двойна тарифа. Таксита винаги има и всеки знае къде стоят. Ето това е Ахмед Доган за БСП.

Единственото, което остава извън споменатите е Синята коалиция. Иван Костов е абсолютно несъвместим с Ахмед Доган. Ако го има единия, не може да го има другия. Вода и олио - не се смесват. Доказал го е, показал го е, казал го е и продължава да го повтаря.

Изборът на лошия Костов - темерута, който воюва срещу Доган не е политически избор. Не е нужно да разбираш от политика. Не е нужно да следиш политиката, не е нужно да си интелигентен. Като че ли не е нужно и да си нормален. Просто трябва да имаш животински инстинкт за самосъхранение. Нищо повече. Когато тръгнеш да риташ и да замеряш едно улично куче с камъни, то бяга и се крие зад оградата. Нашата ограда днес е Синята коалиция.

Изборът не е политически. Ако вземем правилното решение ще добием шанса след това да имаме възможности за политически избор.

* * *

Външно министерство ще предложи на ЦИК да бъдат разкрити общо 252 избирателни секции в 62 държавни. От тях 123 секции ще бъдат в Турция.

За сравнение за парламентарните избори през 2005 г., над 40 000 души гласуваха в 76 секции в Турция. 99,99% за Ахмед Доган...



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: templar
Категория: Политика
Прочетен: 3805850
Постинги: 428
Коментари: 2648
Гласове: 10559
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930