Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2009 21:08 - загиналите за идеалите си ?!?
Автор: templar Категория: Политика   
Прочетен: 3563 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 13.09.2009 21:52


Връщам се от море и едно от първите неща, които проверявам е дали нейде из приятелските блогове някой е коментирал много меко казано безобразната проява на ... моя единствен любим съвременен български политик .. навръх 65-тата годишнина от най-черната дата в новата ни история.  Да тръгне да слугува от мое име на новия си фетиш:  "консенсусите" точно в този ден. Да предложи да се мълчи едноминутно за "всички загинали за идеалите си" , като това било  "първа стъпка към национално помирение".

5-тимата от ДСБ до 5-тимата от РМС. Сюжет за гоблен!

Това е политически дебилизъм. И това не е най-важното.
Това е исторически дебилизъм. И това не е сефте.

Това е напълно безмислено, т.е. без-смислено, то е медицински дебилизъм.  Такава тъпня и от щаба на БСП не могат да измислят. По-тъпо е от DJ-party на Бузлуджа.

Какво значи "за всички загинали за идеалите си" ?

СС-овците, които след проверката за чиста раса (4 поколения за редовите и 5 поколения за офицерите) се клеха ритуално във Валхала, след  това тъпчеха голи деца  в къщите с комините и пускаха газ, накрая умираха за своите арийски идеали.

Ислямските терористи, които блъскаха пътнически самолети в небостъргачите, умираха за своя идеал - Джихада.

Комунистите Фридман, Задгорски, Янков, Станке Димитров и останалите, които взривиха храма Св. Неделя, умряха за своя светъл комунистически  идеал.

image

Изпълнение на присъдите на атентаторите в Св. Неделя.  Тримата комунисти умряха за идеала си, след като убиха 160 и раниха над 500 души. Днешният български парламент мълча в тяхна памет на връх 9-то септември ... по предложение на ... моят народен представител...

Аз няма да мълча едноминутно в тяхна памет. Нито на 9-ти, нито на 10-ти, нито на 11-ти септември.

И когато моят любим съвременен български политик реши да се прави на интересен, ала Мадона в Евита,  то трябва да се знае, че в ДСБ има много хора, които нямат никакво намерение да мълчат в памет на "всички загинали за идеалите си". И най-последната дата от всички последни дати на които ще се помиряват  с Първанов, Станишев, Велчев, Боков, Премянов, Овчаров и Живкова е 9 септември.

И докато Костов, Станишев, Първанов, Борисов и Доган мълчат и се помиряват, в тишината се чува едно леко шуртене - някои им е обърнал гръб и рисува жълти фигурки по фасадата на тяхното помирение ... и шепне тихи проклятия по адрес на Фридман, Загорски, Янков, Станке Димитров, Георги Димитров, СС-овците и Валхала, Червената армия, онези чалмалии с Джихада...и още  цяла плеяда загинали за идеалите си убийци и изроди.

image

На фона на цялата тази  позорна излагация, няколко мои приятели направиха нещо, към чиято първоначална идея бях много скептичен. Те обаче развиха  идеята до нещо почти гениално и ме засрамиха и очароваха. Тези свещи  ми върнаха  вярата че истината, както и лъжите не могат да се скрият с мълчание, пък било то и най-едноминутното и национално-помирително мълчание.
Такова едно странно мълчание, в което моят политически представител докато ме представлява се подрежда заедно с  Доган и Сергей и тримата мълчат помирени ... навръх 9-ти септември ...  на 100 метра от паметника на Съветската армия - Освободителка.

(паметник, оцелял след 2 сини правителства и 20г. сини и синкави  кметове на София ...)

Всъщност като казвам, че в ДСБ има много  хора, които не са съгласни... не съм съвсем коректен. Има един несъгласен със сигурност. Дали има и други ? Не знам. Поне никъде не прочетох да има...



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: templar
Категория: Политика
Прочетен: 3807704
Постинги: 428
Коментари: 2648
Гласове: 10559
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930