Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2011 10:37 - Строй се, преброй се!
Автор: templar Категория: Политика   
Прочетен: 3442 Коментари: 0 Гласове:
13

Последна промяна: 03.02.2011 11:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По повод текущото преброяване на каскетите в царството на републиката и приповдигнатата глъч около модерните интерактивни методи на броене чрез интернет, снощи се скарах на госпожата, че честно е декларирала само 1 телевизор, с което ни е изложила пред цял един народ. Добре че няма уточняващ въпрос за вида на апарата, че като пишем, че е с  кинескоп, съвсем ще изглеждаме домодерни лузъри на фона на останалото хипер-гига-мега-инчово природонаселение. Ние българите сме простаци и си ги мерим в сантиметри, но стигнем ли до темата за телевизора, тази светая-светих на либидото и матр"ално-соц"ялния статус , като едни същи лордове минаваме в инчове. И който е с повече инчове, той е по-щастлив и успял човек, стига обаче въпросния олтар да е достатъчно плосък. Преброяването трябва да  измерва социалния статус на батовете по специална формула, включваща съотношението диагонал/дебелина на телевизора, мощността (във ватове) на аудиото на колата, индексирано със средна стойност на годината на производство на GSM-ите в семейството и броя инверторни климатици. В зависимост от резултата от формулата населението се разпределя в три категории:

- Високорангови батове - трилентов анцуг Kappa, ватиран, с мрежеста подплата против изпотяване. Характеризират се с много широки и много тънки телевизори, мощни woooooff-BSSS-MXXXXX-XYй субуфери и уфери в голфа и iPod-pad-paq-phone  до мъдете. Обувки "кожен чехъл", нещо като подпетените патъци пред вратата на селска къща, само че придобили гъзарски статус в градските метросексуални кръгове.

- Средна категория батове - две ленти на анцугa (независимо от марката), прилично голям телевизор, маратонки

- Широки народни маси - еднолентов abidas, сателитна чиния (може и без телевизор)джапанки или сандали+чорапи на нозете. Тук спадат и онази част от циганите, които живеят в измазани сгради от тухла или итонг.

- Останалите бате Бойко може да не се хАби да ги брОи, защото ги нема в целата схема и са със затихващи функции. При следващото преброяване ще ги няма.

И така, удрям ръчната на глупостите, за да насоча хейтването от широката група на простаците_като_цяло към по-тесните граници на комунистите_в_частност.

Комунистите много обичат да говоят за национална сигурност и патриотизъм. Така например бившите партизани и "антифашисти", преминали след чистките на служба в БНА са много патриотични и с просълзени очи разказват как сме имали армия, от която на съседите са им треперели партенките. Бившите агенти на ДС с просълзени очи и космати уши разказват как са работили за свойто Отечество красно и как всичко българско и родно любят, тачат и милеят.

Като ви кажат нещо такова комунистите, препоръчвам да им отговорите с "Плюя аз на вашия патриотизъм!"

И за да не излезе, че сте просто едни простаци (като хората с анцузи) и злобни неконсенсусни темерути (като ранния Костов), ще ви дам аргумент за това "Плюя аз на вашия патриотизъм", за да не увисва така в празното пространство.

Този аргумент е свързан с преброяването на населението, откъдето извеждам и смисловата връзка с първия абзац на настоящото писание:

image




Гласувай:
13



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: templar
Категория: Политика
Прочетен: 3798598
Постинги: 428
Коментари: 2648
Гласове: 10559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031