Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 12:26 - Национални предатели, хейтъри, гражданско общество, граждани, експерти и др., обединявайте се срешу яйцето!
Автор: templar Категория: Политика   
Прочетен: 5472 Коментари: 0 Гласове:
14

Последна промяна: 27.05.2012 18:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Кое е първично? Кокошата слепота или яйцето?

На 23-тата година от падането на комунизма България най-после има президент, който почете жертвите на терора и поднесе венец пред паметника-параклис. Там в речта си напомни, че комунистите освен физически убиици, са и убиици на нацията - припомни за насилственото налагане на македонската идентичност в пиринския край.

На 23-тата годишнина от падането на комунизма България най-после има президент, който публично каза, че решението на ЦК на БКП за присъединяване на България към СССР е най-голямото национално предателство в историята.

Същият президент малко по-рано подкрепи края на АЕЦ Белене

Същият президент малко по-рано си позволи на Националния ни празник 3-ти март да не спомене Русия, с което предизвика нервничене в официална Москва

Същият президент финализира захлупването на залупената си държава с ПротивоРакетнияОтбранителен щит на НАТО.


Пак казвам, всичко това се случи чак на 23-тата година от прехода след 2 сини правителства, едно царско, две широко-коалиционни, две служебни, след двама сини президенти и след десетина сини вестника.

За тези 23 години нито веднъж нито един български държавник по време на мандата си не нарече комунистите национални предатели и не коментира невъобразимото решение на ЦК.

За тези 23 години нито веднъж нито един български държавник по време на мандата си не сведе глава пред Паметника на жертвите на комунизма.

А трябваше.

Т.нар. "Гражданско общество" се занимава с интеграцията на циганите, мечките и птичките, но също не отдели внимание на националното предателство на ЦК. Поне да извади имената им, може да излязат познати фамилии...

Т.нар. "Експерти" също не обърнаха внимание върху простичкия факт на държавна измяна от страна на бившите членове на ЦК. Хайде, те няма как да го направят, защото са им синове, дъщери, снахи и зетьове. А членовете на ЦК са им бащи, майки, тъстове, свекъри, лелинчовци и калековци.

И когато след всичките тези 23 години и след цялото страхливо и празнодумно подминаване на неудобната тема, този със скритата жена го направи, само няколко дни по-късно ще го изядат с парцалите... заради яйцето " 200 кг. златно с рубини", което занесъл на Папата. Срам ги било, че са българи.
Срам ги било комунистите, и гражданското общество барабар с гражданите, и експертите и всякакви други. Срам ги от яйцето, че било скъпо и тежко, кич. И че не се върнал за земетресението, нищо че няма жертви и ранени, ама едно появяване по БиТиВито барем...

А не ви ли е срам, че в политиката ни и днес има фамилии от участвалите в държавна измяна?
Явно не.
Еми щом е не, изберете си едната фамилия да ви бъде левица, другата - десница, избършете си...омазаните с баклава бради с протоколите от заседанието на ЦК и чакайте ПРО-то да ви опази. Ама то от глупост не пази, а само от бомби. А на нас не ни трябва бомби за да си живеем като след бомба.

Който иска да знае за яйцето може да провери каква е работата. И ако е добронамерен, ще види, че не е златно, не е с рубини, не е 200- килограмово... че е религиозен символ, присъстващ в православния и католическия свят, изработено от художник безвъзмездно...че първото такова е дарено от човека на нашата катедрала. Изработено е от метални плочки с лазерно гравирани по тях сцени и орнаменти... че е било в Рим вече. И че във Ватикана никога не се правят импровизации, не са правени и сега.

Но проблемът не е невежеството около яйцето. Проблемът е глупостта, да се занимаваш с яйцето в седмицата, след като с 23-години закъснение български държавник е нарекъл комунистите от ЦК национални предатели, каквито те безспорно са.

Но явно на нас не ни пука от това. По-важни са ни малкия, средния и семейния бизнес. И яйцето. И абитуриентките с вид на проститутки. И яйцето. И волейбола. И яйцето. И Лудогорец. И яйцето. А също така и яйцето.  Изобщо, в цялата картинка най-отрицателен герой е г-н президентът, който като една кукувица снесе златното си яйце в папското гнездо.

Следете светската хроника, волейбола и килограмажа на президентските подаръци! Следете и БиТиВи-то да ви показват сърцераздирателните трагедии и съдби человечески. Следете и волейбола. И яйцето.  А през това време вече 23 години на всеки 4 години кукувицата снася по едно червено яйце в гнездото ви, вие се намествате отгоре,  мътите кротко заплеснати в БиТиВи, излюпвате кукувиче, "разочаровате се" и така до края на света...

Ама как го прекараха ромския славей  циганите от всички сърбии а?




Гласувай:
15



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: templar
Категория: Политика
Прочетен: 3806876
Постинги: 428
Коментари: 2648
Гласове: 10559
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930