Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2014 18:22 - Пловдивските масони си подредиха листите
Автор: toross Категория: Политика   
Прочетен: 17475 Коментари: 7 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Пловдивските масони си подредиха листите

            Умишлено забавих тази публикация. Още преди месец ми предадоха един уникален документ, а именно протокол/паметна плоча/ от заседание на пловдивската  масонска ложа „Слънце-Ориент”, в който пловдивските „синове на вдовицата” подреждат своята листа за предстоящите избори. И понеже не съм особен привърженик на тайните, задкулисни сценарии и конспирации изчаках и с интерес загледах надпреварата по реденето на листите в различните партии и коалиции. И пъзелът започна да се подрежда методично и доста натрапчиво. Тогава пак се обърнах към протокола на масоните в Пловдив – съвпаденията бяха над 90% с тези имена, които изкачаха на челните места в различни партии!

            От доста време най-популярния социалист-свинепас в България Георги Гергов или Гочиту е в приповдигнато настроение, въпреки че дереджето на неговата партия БСП съвсем не е завидно, а местните му подчинени вият и проклетисват, че им наложили напълно неподходящи хора. Да, но тези хора се оказват масони в неговата лична ложа „Слънце – Ориент”. Ето и част от речта на Гергов пред братята му масони  на събранието, проведено в Стария град, ул. „Ген. Тошев” 4, бивша Къща на журналистите: „Драги съмишленици и братя, Както знаете на 5 октомври ще има избори за парламент. Ние не сме политическа организация, ние, драги братя, сме от различни партии и организации, но ви предлагам да гласуваме имена  от нашата ложа „Слънце-Ориент”, за които всички ние в различните организации да работим активно за тяхното издигане на подходящи места, защото след изборите трябва да имаме наши членове в различните парламентарни групи, за да разчитаме на помощ в родолюбивата ни и благотворителна дейност. Много ще разчитаме и на нашите братя-масони в пловдивските медии за тяхната популяризация. И нека всички ние си пожелаем успех!”

            Предлагат се имена, следват кратки обсъждания за шансовете на всеки един и накрая пловдивските масони гласуват листа с 20 имена на техни братя, за които да се работи за инфилтрирането им в различните листи. На събранието присъстват всички видни пловдивски братя-масони: бившите кметове Иван Чомаков и Славчо Атанасов, Недялко Генчев, Андрей Захариев, бившият апелативен прокурор Росен Димов, бившите шефове на полицията в града Валентин Петров, Тодор Чонов и Пламен Узунов, Илко Илиев, Николай Радев, Степан Ерамян, Тодор Христев, Лука Станчев, председателят на Общинския съвет Илко Николов и още адвокати, съдии, прокурори, полицаи, бивши съветници и депутати, много бизнесмени и хора от подземния свят. Все хора от тайния естаблишмът на Пловдив, които винаги са намирали път към управниците, независимо  от коя партия. Очевадно и сега ще е така и са прави хората, които от години говорят, че Пловдив последните 20 год. се управлява от „слънчаците” на Гочиту Гергов и той има пълно право да бъде усмихнат и със самочувствие последните седмици, защото неговите братя-масони почти без изключение намериха място в челните места на партийните листи. Всъщност ето ги и тях, бъдещите депутати на „Слънце-Ориент”:

1.     Георги Търновалийски

2.     Стефан Дедев

3.     Дяко Дяков

4.     Юлий Славов

5.     Славчо Атанасов

6.     Илко Илиев

7.     Венцислав Каймаканов

8.     Здравко Димитров

9.     Тодор Христев

10.                       Пламен Славов

11.                       Димитър Цветков

12.                       Николай Радев

13.                       Захари Георгиев

14.                       Мартин Иванов

15.                       Павел Шопов

16.                       Валентин Петров

17.                       Джевдет Чакъров

18.                       Димитър Шишков

19.                       Петър Петров

20.                       Тунджай Наимов

image




Гласувай:
15


Вълнообразно


1. fascindoo - и атакиста Павел Шопов ли?
03.09.2014 18:39
с резаните Джевдет Чакъров и Тунджай Наимов???
цитирай
2. apostapostoloff - Все не ми се е вярвало, че
03.09.2014 19:14
са възможни тези неща, ама май е време сериозно да се замисля...
цитирай
3. lightsaber123 - E какво пък толкова е станало
04.09.2014 07:08
Някаква масонска ложа иска да влезе във властта... Много митове около тях много чудо :-)
цитирай
4. asthfghl - ...
04.09.2014 14:07
Олигарсите са си направили клуб на олигарсите. Нещо в това учудва ли те? И по имената им личи, че съвсем не са от "тайния естаблишмЪТ" (всъщност думата е естаблишмъНт), ами отдавна са били във властта и съвсем естествено държат да продължат да са в нея. Масони или не, те са си от политическата класа, а разните там партии са без особено значение - както винаги е било. Който си е въобразявал, че нещата се случват другояче и че от редовия гласоподавател нещо въобще зависи, се е заблуждавал.

Не е нужно и задължително да има велика конспирация, за да се стремят властимащите да задържат властта в ръцете си. То се случва от само себе си.
цитирай
5. ivoki - ПИСНА МИ ОТ МАНИПУЛАЦИИ !!!!
04.09.2014 16:43
НЕ ВЯРВАМ И НА ЕДНА ДУМА.
НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА МАСОНИТЕ !!!
ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕН....
цитирай
6. asthfghl - 5.
04.09.2014 17:16
"Ти нищо не знаеш, пък аз знам" е изявление, лишено от съдържание - поне не и докато не представиш с какво точно разполагаш. Дотогава е редно да приемем, че не разполагаш с нищо, освен с безсмислени възклицания.
цитирай
7. ivoki - 6. asthfghl - 5.
08.09.2014 02:24
Това не важи ли първо за автора на постинга???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: toross
Категория: Политика
Прочетен: 9540547
Постинги: 935
Коментари: 6147
Гласове: 9515
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031