Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2018 17:55 - "Поход за семейството": Всяко дете се нуждае от майка и баща, полът е биологична даденост! (ВИДЕО)
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 1302 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 09.06.2018 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „Не на джендър пропагандата в училищата”, е посланието на участниците

Организаторите приканиха в него да се включват хора, подкрепящи традиционния брак и християнските семейни ценности

„Полът е биологична даденост, а не избор”, „Не на джендър пропагандата в училищата”. „Добрите политици слушат народа си!”, „Всяко дете се нуждае от майка и баща”. Такива послания отправи с плакатите „Поход за Семейството” в София, предаде репортер на БГНЕС. 

Той започна в 14 ч. на площад "Независимост". Организаторите приканиха в него да се включват хора, подкрепящи традиционния брак и християнските семейни ценности. 

„Поход за семейството, защото ние искаме да възстановим традицията за подкрепа на семейството, да възстановим вярата на хората в това, че бракът е едно добро нещо за децата и за семейството като цялото”, каза Ивайло Тинчев, който е сред организаторите на похода. Той обясни, че такъв вид събитие е правено в Бургас вече от 2013 г. 

„И ние решихме да продължим по същият начин. От самото началото е направено като контрапункт на гейпарадите, които се организират. Решихме да не променяме това и да продължим по същия начин”, посочи той. В 5 града има поход - София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. 

Тук беше и Иван със семейството си, защото подкрепят традиционното семейство между мъж и жена. Според него трябва да има такива походи за семейството. „Те не са алтернатива на гей –парада, те са, за да изразим нашата позиция по темата за семейството”, посочи мъжът. 

Шествието тръгна от площад "Независимост", продължи по бул. "Цар Освободител", премина покрай сградата на Министерския съвет, а оттам по бул. "Княгиня Мария Луиза" и по бул. "Витоша" до Националния дворец на културата.

image

 

 





Гласувай:
3



1. reader - Нинова: Не ни натрапвайте Истанбулската конвенция и гей браковете. Ще има обратен ефект (ВИДЕО)
09.06.2018 19:46
"Ние държим на семейните ценности и децата си. Не ни натрапвайте Истанбулската конвенция и гей браковете. Ще има обратен ефект." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването "Седмицата" на Дарик радио, като след това публикува основните тези от интервюто си във Фейсбук.

„Българското общество е традиционно, християнско и държи на семейните ценности и този натиск ще има обратен ефект. Уважаваме всички, които са различни, нека бъдат такива, но нека не натрапват това“, призова Корнелия Нинова. По думите ѝ никой друг лидер не е излязъл да заяви своето конкретно мнение от страх да не разсърди някого, но трябва да се запази българското семейство и българските деца.

"Не може насила в едно общество да вкарвате конвенция срещу насилието, не може насила да вкарате гей браковете, няма да стане това", подчерта Нинова като уточни, че БСП има проблем по темата с Партията на европейските социалисти, чиито представители преди две седмици наново са предупредили, че БСП греши като не подкрепя ратифицирането на Истанбулската конвенция срещу насилието над жени.

Като уточни, че говори от свое име, лидерът на БСП каза: "Няма да се съгласим какъвто и натиск да се оказва (...) Спасяваме българското християнско семейство, традиции и българските деца". Тя каза, че очаква много удари срещу себе си лично заради тази позиция като добави, че има моменти, в които трябва да вземеш позиция, докато останалите политически лидери са се "скатали".

Председателят на парламента казвал, че премиерът е некомпетентен

Запитана защо въпросите на опозицията към премиера Бойко Борисов са твърде малко (двайсетина за 1 година) Нинова отговори, че те са много повече, но председателят на парламента ги връщал с мотива, че не са от компетентността на премиера. "Председателят на парламента злоупотребява с правата си и ни връща всички въпроси, не били от неговата компетентност и то се оказва, че той не е компетентен по всички въпроси. Има много проблеми, за които носи отговорност, но се крие".

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1829379
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565