Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2008 10:42 - Фирми на ДПС взимат нос Калиакра
Автор: templar Категория: Политика   
Прочетен: 3280 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.01.2008 14:02


Всички си спомняме безумията на късния социализъм - кльоновете след Ахтопол, граничните зони, хилядите амбразури и картечни гнезда обрасли южните плажове, малоумната военна служба в "триъгълника на смъртта" - Елхово-Грудово-Звездец. И всичко това с една цел - да ни пази от Турция. Нашият верломен капиталистически съсед, с 80 милиона население и 8 милиона мобилизационна армия...

Днес не всички забелязваме безумията на късния "етнически модел". Може би ни се ще да не го забелязваме. И съвсем да не ни прави впечатление, че вдъхновители на днешните "турски зверства" в България са същите онези "патриоти" които едно време слагаха бункерите и бодливата тел и стреляха по надуваемите дюшеци на източногерманските младежи. И тогава, и сега "държавната политика" се правеше от патриотите на ДС. 

Вероятно агент Гоце тогавае проявявал революционна бдителност по границата със същия ищах, с който днес даде мандат на ДПС да състави правтелство и да управлява България. И практически подари на съседна държава чрез нейното "етническо малцинство" цели сектрори от българската икономика и парчета от българската територия. Срещу което това малцинство под строй гласува втория мандат на същия Гоце и споделя властта и кражбите с неговата партия.

Ето последнен пример за безпримерна етническа толерантност и воля за борба с корупцията от страна на правителството, създадено под епатрахила на Първанов.

Министърът на Земеделието и продоволствията на Бългрия Нихат Кабил е извършил "заменка" на 287 декара земя, собственост на българската държава, непосредствено до Нос Калиакра, в землището на с. Българево (!) на границата с природния резерват Болата.

За заменка са нужни двама. Търговският партньор, който получава земята над най-синьото море се казва Иса Сали Феим. И за да не обвините българският министър на земеделието Нихат Кабил, че е подарил на своя аркадаш 278 декара на най-красивия морски бряг на България, веднага ще кажем, че не му ги е подарил, а са ги заменили. Срещу тях фирмата на Иса Сали Феим е отстъпила на българската държава, представлявана от  Нихат Кабил друга земя, дори по-голма по площ...304 декара ниви в шуменските села Венец и Хитрино...

Земята на Калиакра е оценена по 90 стотинки квадратния метър, а тази в Хирино - по 80 стотинки за квадратен метър. 

Намерението на простодушния Бай Иса е да ползва земята на нос Калиакра за да си направи овощна градинка и да отглежда праскови. Това казва човечецът пред репортерите, докато нервно мачка плетеното фесче в напуканите си от честен труд ръце.

Всичко това прочетох във вестник Капитал от 5 януари.

Предлагам, лятоска когато пак дойде Путин, да се хванат Гоце, Нихат Кабил и Иса Сали Феим и да го заведат на нос Калиакра да поднесе цветя на паметника на новия руски светец, адмирал от флотата преподобния Фьодор Ушаков, който през 1791г. край същия нос разгромява турската флота. След венците ще поседнат в градината, ще похапнат праскови и ще демонстрират колко са широко скроени, толерантни и мултикултурни космополити.

А умния, мъдър, свръхинтелигентен, родолюбив, трудолюбив и гостолюбив български народ (6 000 000 избиратели) отново в по-голямата си част няма да гласува. За да могат 250 000 те хиляди наши съграждани с турско самосъзнание да формират не 4% от представителната власт, колкото е техният процент от населението, а почетните 12% . Така благодарение на румените родолюбц,, чиито сълзи капят умилно в ракията, когато чуят "Бела съм бела юначе" но иначе не щат да "им гласуват на крадливите политици" нашите  комшии могат да се изаявят  три пъти по-мощно в управлението на таткови"ната ни. И без това ние не сме много по управлението, на маса по-ни бива, а те си имат навици и традиция да коландрят тия земи... Така ще докажем за пореден път на света чудото на българската толетантност и уникалния български етнически модел.
... Няма страшно. Нали накрая Русия ще ни освободи...

П.С. Ако сте тъп и не разбирате математическото обяснение на факта, че ако българите не гласуват, печели ДПС, то кажете си, ще я обясня като в учебник по аритметика за 2-ри клас за училището за умствено изостанали народи. 


Ето го обяснението:

Общо избиратели (т.е. пълнолетни с право на глас)   
6 000 000 (шест милиона)

От тях: 
а).Българи, арменци, евреи, казълбаши, татари, куцовласи, каракачани, казаци-староверци и Джоко Росич (сърбин) - 
5 750 000 (пет милиона и три четвърти) или 96% от населението

б). Турци, българомохамедани и роми-мохамедани - 
250 000 (четвърт милион) или около 4,2% от населението

Вариант А:

Гласуват всички
а).Българите (а също така арменци, евреи, казълбаши, татари, куцовласи, каракачани, казаци-староверци и Джоко Росич ) гласуват за всякакви партии, за някой, все едно кой от тези крадливи политици, които само знаят да лапат кюфтета и да се возят в мерцедеси между две крадненета изнасилват по едно момченца.
б). Всички турци, българомохамеданите и ромите-мохамедани гласуват за ДПС. Защото те винаги и всички гласуват за ДПС

Резултат:

Общо гласували 
6 000 000 (шест милиона)

За партиите (все едно какви, крадливи, алчни клики, братовчеди, баджанаци, мутри и  бюфетаджии): брой гласове 
5 750 000 (пет милиона и три четвърти) или  95,8% от местата в парламента, кметството, правителството, европарламента...

За ДПС: брой гласове 
250 000 (четвърт милион)  или 4,17 % от местата в парламента, кметството, министерствата, европарламента...

* * *

Вариант Б:

а). Половината родолщбиви българи не гласуват, защото "нема да им гласуват на онеа у парламента, защо они само краднат, па народа оди гладен" или по други сходни причини.
б). Всички турци, българомохамедани и роми-мохамедани гласуват за ДПС, за което дори роднините им от Турция биват докарвани с автобуси, организирани от турските държавни институции, а на ромите мохамедани и на другите роми се дават по 20-50 лв. на ръка

Резултат:

Общо гласували: 2 875 000 + 250 000  = 
3 125 000 (три милиона сто двадесет и пет хиляди

Негласували българи (арменци, евреи...казълбаши)  половината или
2 875 000 (близо три милиона)

Негласували турци (няма)
0.00 (нула)

За партиите (онези гадните крадливи политици): брой гласове 
2 875 000 (под три милиона) или 92% от местата....

За ДПС: брой гласове 
250 000 (четвърт милион) или 8% от местата в парламента, министерствата, кметствата...

***

Извод:

 Тъй като 8>4 , тоест 8% е повече от 4%, то ако се случва вариант А, то ДПС ще е два пъти по-слаба, Следователно току що математически доказахме, че за  половината от безобразията на ДПС вина имат негласуващите българи.

Сега разбрахте ли го, или да обяснявам още по -просто? ( В кацата с туршия на един балкански  патриот  имало 100 зеленчука: 96 глави чесън и 4 люти чушки....)





Тагове:   Калиакра,   ДПС,   нос,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: templar
Категория: Политика
Прочетен: 3798775
Постинги: 428
Коментари: 2648
Гласове: 10559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031