Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2009 08:57 - В неделя ... какво да се прави?
Автор: templar Категория: Политика   
Прочетен: 2655 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 15.11.2009 15:17


На тези избори за пръв път откакто се помня се чувствам като "народа". Така и не разбрах че има кампания. От време на време току ме стреснат по телевизора с предизборен блок и аз се присетя. И през ден се питаме с жената, докато боцкаме от камбите "кога беха тея бе, изборите..." (дори първоначално сбърках заглавието и написах "утре", което в последствие поправих на "в неделя" )Не съм много наясно и с кандидатите, нито с програмите им и питая високомерно презрение към онези шмекери, които си губят времето да симулират масовка по предизборни прояви (ако е имало такива).
Типичен стедностатистически здрав българин, на който му е
trans penis за политиката, изборите, политиците, защото всички са едни и същи, всеки гледа само да крадне и да топне и прочие простащини, които само в дебелата но празна селяндурска кратуна, в която се плиска жълт първак могат да се пръкнат. И рояк мухи винарки Drozophila Melanogaster (да не кажете, че само простотии знам на латински) правят ореол около обезателната скиорска шапка, покриваща олисялия съсъд на народната мъдрост...

Дотам съм изпаднал, че дори не съм си купил вестник да прочета призива на своя велик всесветъл Командир "Да изкараме хората да гласуват". Ако го напише в стихове, ще звучи като народната песен "Изкарай Гано говедата". Кои хора да изкараме? То ако имаше хора, нямаше да сме на тоя хал... а и да не са добитък, че да ги изкарваме. Р-р-р-р! Хайде г-жа Венче към урните. Чуш, р-р-р-р, после ще си боядисвате косата синя, зарежи тая капела, чуваш ли какво Ви казвам, ей там е избирателната секция току след къщата на Чапрашикови, ау как нелепо си отидоха тея хора... пък какъв персийски котарак имаха..., да ще имаме вестник, много добре ви седят перлите, и телевизия ще направим, ама сега моля отивайте да гласувате, да бе, този път обещаха нашите за телевизията, камерите вече са купени, хайде ... и г-н  Костов ще ги съди всичките, но за целта трябва всички да гласуваме... ама г-жа Венче, какво за 9 септември, те ченгетата разпространяват слухове, как можете да предположите, че наш"те ще почетат комунистите...N5 в интегралната бюлетина, не знам ФАндъкова или ФЪндъкова, то там всичко си пише...и не забравяйте, този път не е N19, a N5, забравихте очилата, на ето ви моите, ...аз ще държа Мици, вътре не пускат с кучета...

Нямам никакви надежди и илюзии за това управление. Простотиите, които бат Бойко ръси по байтошовски не ме ядосват и възмущават, защото не съм очаквал друго. "Ха да ни е честите прехода!", концерта "Кой казва, че живяхме зле? " (всъщност кой казва, че живяха зле?) и изпусканията, че "Т. Живков беше гарант за добруването на българите"...(аз как хваля царските офицери... всеки хвали според соя си, бай Тошо е емблема на хитрия и нагъл успяващ чобан и много хора искрено му се възхищават)

След последната голяма война, победителите налагат принципа хитлеро-фашизма и японския милитаризъм да се вадят винаги пред скоби, колчем стане дума за злини.
Така например днес целия запад единодушно е приел, че комунизмът е световно зло. Историците са доказали, че комунизмът е причинил повече смърт от двете световни войни взети заедно. Въпреки това обаче, немислима идеология е само хитлеро - фашизмът (забавно ми е да употребявам този агит-проп.термин).  Не може да има улица на името на Богдан Филов, защото бил съчувствал на тристранния пакт. Това твърди се е цивилизованата европейска позиция. В същото време няма никакъв проблем в Люлин да има улица на името на Виолета Якова - нелегална от бойните групи за БКП, извършвала терористични убийства на български държавни служители по улиците на София...

image

По този въпрос няма да чуеш лидер на десницата да се изкаже от трибуната на парламента.  Пък уж комунизма и хитлеро - фашизма (ето го пак) са еднакво гнусни, а ние в частност сме пострадали от комунизма.

И така, тъй като за мен двете злини на XXв наистина са тъждествено гнусни (т.е. не бих се помирявал и мълчал в памет нито на едните, нито на другите извратени болни мозъци), аз си вадя комунизма пред скоби винаги, когато стане дума за злини.
От горния параграф може да се изведе следния принцип:

Винаги, когато някъде по света някой, бил той бял, черен или жълт, демократ, хитлеро-фашист, ционист или тексаски простак с каубойска шапка и кравешки рога на капака на кадилака, християнин, мюсулманин или атеист се е захванал да нарита някоя комунистическа партия, комунистически кандидат или редови комунист, по причини от политическо, естетическо, съседско-битово или чисто хулиганско естество, то почтеният човек и съвестен гражданин е длъжен да се притече на помощ и да държи комуниста, за да може човекът по-удобно да го цели. Независимо от степента и причината за агресията, тя представлява законна неизбежна самозащита.

Привеждайки този общ жизнеутвърждаващ принцип към конкретиката на утрешния ден:

Без никаква вяра, надежда или любов към ГЕРБ като цяло и г-жа Фандъкова в частност, аз ще направя всичко възможно кандидата на БСП да загуби катастрофално още на първи тур.
Заедно с цялото си семейство ще гласувам за Йорданка Фандъкова.

_____
N.B.

1. Все по-очевидно е, че Бойко Борисов се е договорил с ДПС, Доган да се "откупи" и да не го закачат. Затова вече месеци нищо не се прави за законодателни промени, които да отрежат безобразния вот в Турция, нито се разследват активисти на ДПС, нито се закача Доган и имотите му. Този грях на управляващите няма да бъде простен и недоволството ще им се стовари много по-рано, отколкото си мислят. Аз бих бил съпрочастен на  такова едно недоволство.

2. Георги Кадиев е изявен противник на Сергей Станишев в БСП. За нас, като демократи и хуманисти няма по-удобен лидер на БСП от Станишев.
Той е рядко съчетание на пъстър букет хубавини:

- потомствен комунист от партизанска номенклатурна фамилия
- руснак по име и паспорт
- напълно провален като политик и мразен от цялото българско човечество
- абсолютно нехаризматичен, безличен и несимпатичен
- необвързан на средна възраст, вместо космата другарка си има подозрително епилирани фини приятели (it"s complicated...)
- некадърен, неопитен, неталантлив и негоден за каквато и да е обществена дейност.

Смачквайки Кадиев, ние даваме живот на нашия Сергей. Докато политическият Азис е начело на БСП, партията на злото няма да живне.





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: templar
Категория: Политика
Прочетен: 3810652
Постинги: 428
Коментари: 2648
Гласове: 10559
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930