Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2021 16:14 - ОТНОСНО ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1753 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВСЕ ОЩЕ СМЕ ДАЛЕЧЕ ОТ НЕЯ

Вече имаме регистрирана такава партия, а в блога ми мои читатели се опитват да ме убедят, че трябва да минем незабавно към не.
Пряката дечокрация е върхът на един сложен и продължителен процес. Вярно, че сега управлението е непряко и не практика имаме не избори, а подбор от страна на една малка групировка от задкулисието. Но ако незабавно въведем Пряка демокрация нещата няма да се подобрят, а българските граждани ще се настроят един против друг.
Пряка демокрация може да има тогава, когатосе създаде едно общество, което преценя ставащото с относително еднакви ценности. Такива у нас все още няма, а и не се вижда скоро да има. Това, което става в Швейцария не може с вълшебна пръчица да стане у нас. За да се създадат трайни и реални ценности трябва да се сменят няколко поколения, да се сменят семейните отношения Литературата, медиите и културата трябва да придобият друг вид, различен от сегашния и да подпомогнат промяната на ценностите.
Някой да е чул, че има швейцарци-русофили, американофили или други "-фили"?
При нас афинитетът на българина към по-силния не ни дава възможност да правим реални оценки на ставащото и затова българинът се надява, че като се прилепи към някого нещата ще се решат от само себе си.
Дълъг път ни чака!
Но е време да тръгнем нататък!



Гласувай:
5



1. blagoalex - В съветският концентрационен лагер България Черваната Мафия се готви за тотален геноцид на българите
03.12.2021 18:32
Партията ГЕРБ е създадена с крадените пари от мафиота Тодор Живков - Сафир Яшаров Маруцин , които клана Маруцини , чрез Бойко Яшаров Борисов изпират през фондациите Ханс Зайдел и Конрад Аденауер , който след като си удържат вероятно над 30 % от сумата която предоставят на терористичната организация ГЕРБ водена от Мафиота на клана Маруцини Бойко Яшаров Борисов започват масов терор и насилие с помоща на агентите на КГБ в едно с т.н. мутри и завладяват тотално цялата съдебна и изпълнителна власт. Цялата съдебна система в БГ в едно с прокуратурата и нейните структури са тотално контролирани от организираната престъпна група наречена ГЕРБ и всички останали залепени към тях като БКП- БСП - комунистическа партия , която отдавна трябваше да бъде забранена за геноцид на българският народ, СДС - партията на Агента на ГРУ- Иван Костов, ДПС- партия създадена от агентурата на КГБ и ДС от агента Ахмед Доган , и всички останали в едно организирани от агенти на комунистическите тайни служби , като Воля, ВМРО, и т.н. Така че финансирането на изборите , както и тяхното фалшифициране е подготвено и произведено с крадени пари от ВАС драги Българи. Никога няма да има светло бъдеще за ВАС и вашите деца ако не се изчистим от убийците, терористите , крадците на националните ни богатства водени от клана Маруцин и ГРОБАРИТЕ. Агента Румен Радев и агента Буда - Бойко Яшаров са двете лица на една и съща престъпна терористична организация наречена КГБ и нейните подразделения. През началото на 1990 г. след като пристигнах в САЩ срещнах една личност , която ми разказа как той е купувал лично от Т.Ж. - Сафир Маруцин овче сирене за което му е плащал за всяка доставка по 3 милиона долара до САЩ. Това е малък пример как този влашки циганин Ви ограби , да не говорим как той банкрутираше печелившите предприятия , и как открадна милиарди долари чрез закупуване на бракувано оборудване за Червена Могила. Примерите са десетки хиляди. Комунистката Кор. Нинова също се облажи от тези кражби на пари от ВТП.

цитирай
2. kolevdobri - Приятел,
04.12.2021 20:42
...добре, че завърши статията, с това, че е време да тръгнем нататък. Защо да не опитаме и за кога да чакаме? Преди да го бъде Априлското въстание, ако това изобщо е въстание, както някои казват, сравнявайки го с въстанията в Черна гора или Гръцкото въстание е имало ПРОСВЕЩЕНИЕ. Нека да говорим на тази тема и да просветим народа, за да имаме поне малко шанс това да се случи, преди да умрем. Ти си на 70, аз наближавам пенсионна възраст. За кога да чакаме и да се надяваме. Ако не с друго, можем да просвещаваме. И за пряката демокрация. Аз настоявам не само за пряка демокрация, за която ти казваш, че народът ни не е дорасъл. Настоявам за ПЕРМАНЕНТНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. Пряката демокрация в Швейцария не ме устройва. Видя ли как гласуваха на референдума за зелените сертификати? 63% казаха "да". Правителството и там можа първо да подлуди народа и да го уплаши и ето ти един предизвестен резултат. Ако тази демокрация беше перманентна, нямаше да чакат да се ваксинира 65% от населението и след това да ги питат за сертификати, а щяха да организират допитване до населението в рамките най-много на месец и да питат гражданите, преди да ги набоцкат с иглите. Затова, решението е:Перманентна пряка демокрация.
цитирай
3. kolevdobri - Честит имен ден!
06.12.2021 22:14
Днес е Никулден, 06.12.2021г. Успех!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737890
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031